produsén kantong laminated

Kantong serut

» Drawstring Bag

Kantong serut

Kantong serut,ogé katelah kantong cinch atanapi karung gim, mangrupikeun jinis kantong anu ngagaduhan mékanisme panutupanana sederhana nganggo senar. Biasana diwangun ku kantong lawon atanapi karung kalayan tali serut dina ujung luhur atanapi casing..

  • Kéngingkeun katalog sareng harga kami

    Ngamuat
  • Taros Kami

    No.19 LongXi Rd ,Longgang Cangnan,325802,Wenzhou,Zhejiang, Cina

    Telp: 0086-15956951982
    Surélék:info@laminated-bag.com
    Web:www.laminated-bag.com